Instituto de Español

spain

Institut za španjolsku kulturu i jezik, Instituto de Español, osnovan je od strane specijaliziranih profesora izvornih govornika koji konstantno sudjeluju u kulturnim aktivnostima vezanim za zemlje španjolskog govornog područja.

Nudimo Vam da pobliže upoznate našu kulturu i jezik u dinamičnom i interaktivnom okruženju.

Svi su naši profesori službeni D.E.L.E. ispitivači (D.E.L.E. je jedini službeni, međunarodno priznati certifikat za španjolski jezik u svijetu).

Za detaljne informacije o našim profesorima posjetite kategoriju naš tim.

Nudimo Vam na izbor stupnjeve od A1 do C2 uživo i online prema zajedničkom europskom referentnom sustavu za jezike. Opise stupnjeva možete pročitati u kategoriji tečajevi.

Svaka grupa u prosjeku ima 8 polaznika, a kako bismo garantirali potrebnu interakciju, ograničavamo ih na maksimalno 10 studenata.

Za sve tvrtke i obrte, pripremili smo cjelokupni program tečajeva po mjeri (opći tečaj za tvrtke i obrte, specijalistički tečaj, konverzacijski tečaj, intenzivni tečaj, individualni tečaj itd.) kako bismo razvili i unaprijedili njihovo poslovanje.

Institut za španjolsku kulturu i jezik svim svojim članovima nudi besplatno testiranje znanja od strane naših službenih D.E.L.E. ispitivača pri prijavi za posao ili stipendiju.

Također, svaki član može zatražiti pomoć u vidu pregleda i ispravka napisanog životopisa i/ili motivacijskog pisma na španjolskom jeziku.

Pohađanjem tečajeva uvidjet ćete da se španjolski može učiti i kroz povijest, umjetnost, glazbu i ples, u što se možete uvjeriti na besplatnim radionicama koje pripremamo u suradnji s našim prijateljima iz raznih dijelova svijeta specijaliziranim u različitim područjima.

Još jedna od mogućnosti da u stvarnom životu primijenite sve što ste naučili s nama, jest da prisustvujete okupljanjima i tulumima koje organiziramo, a na koje pozivamo i izvorne govornike koji žive u Zagrebu.

Naši polaznici mogu koristiti i mogućnost online konzultacija s profesorima, preporuke pri putovanju u zemlje španjolskog govornog područja, kada su u pitanju godišnji odmori ili ljetne škole španjolskog jezika (smještaj, običaji, najpovoljnije opcije putovanja itd.), i to sasvim besplatno.

Polaznicima omogućujemo i besplatno sudjelovanje na tečajevima ponavljanja semestra, besplatne konzultacije i pomoć kontrolnog profesora, individualan pristup te ponavljanje prošlog stupnja na brzim intenzivnim tečajevima.

Na kraju godine, nagrađujemo naše najbolje polaznike sa stipendijom u trajanju od dva tjedna za učenje španjolskog u Španjolskoj! Centar za jezike koji smo izabrali nalazi se u Valladolidu, priznat je od strane Instituta Cervantes i sveučilišta u Salamanci (najstarijeg i najprestižnijeg sveučilišta u Španjolskoj).

S namjerom spajanja kultura zemalja španjolskog govornog područja i hrvatske kulture organiziramo i tečajeve hrvatskog jezika za sve izvorne govornike sa španjolskog govornog područja koji žive u Zagrebu. Tečaj vodi diplomirani profesor s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Institut za španjolsku kulturu i jezik brine se za svakog polaznika koji želi ostvariti tandem suradnju te upoznaje svoje polaznike s izvornim govornicima iz španjolskog govornog područja koji žive u Zagrebu. Cilj tandem susreta je da oba sudionika unaprijede svoje znanje stranog jezika te da se upoznaju s drugačijim životnim navikama i kulturnim običajima kroz neformalne susrete.

Kako bismo svim našim polaznicima pokazali koliko su nam važni, na početku godine svatko dobiva osobnu člansku iskaznicu koja sa sobom nosi brojne pogodnosti kod svih naših partnera koji su nam u našem radu podrška.

Sve obavijesti o događanjima vezano za radionice, seminare, kulturalna i zabavna događanja, gastronomske radionice, recepte, tečajeve, tulume itd. možete primati direktno na Vaš mail zahvaljujući newsletteru kojeg izrađujemo svaki mjesec samo za Vas.

Prijavite se -ovdje-.

Nudimo Vam najbolje kvalificirane profesore, izvorne govornike, koji jednostavno vole svoj posao.

Author: Institut za španjolsku kulturu i jezik

Share This Post On