Što naši članovi misle o nama?


Ana Petelinšek, psiholog:

Profesori su odlični i susretljivi, atmosfera u samom institutu je jako prijateljska i apsolutno svakome bi preporučila da se upiše u Institut ako je veliki zaljubljenik španjolske kulture kao što sam ja.


Srđan Basarić, politolog:

Ja periodično dolazim na besplatne radionice i radio sam pripremu za DELE i o profesorima i cijeloj školi mogu reći samo sve najbolje.


Ivana Leko, voditelj prodaje:

Moj sin već 4 godine pohađa vašu školu i nikada ga neću ispisati. Išao je na puno aktivnosti i ovo je jedina od koje ne želi odustati. Mislim da to govori puno o načinu rada svih djelatnika vaše škole.


Dubravka Opačić, knjigovođa:

Moj sin pohađa tečaj španjolskog kod vas već godinama. Zadovoljna sam i vašim radom i njegovim napredovanjem. Ponekad je teško pronaći način da se 9-godišnjicama održi visok nivo koncentracije 90 minuta, a vama u školi to itekako polazi za rukom. Samo tako nastavite dalje! Svaka vam čast na radu i razumijevanju koje imate za nas različite.


Ana Nikšić, profesorica hrvatskog jezika:

Imam samo lijepe riječi za Tečaj španjolskog! Profesionalni profesori, dobro organizirana i dinamična nastava, odlična atmosfera! Posebno mi se svidjelo što osim standardne nastave organiziraju i razne radionice na kojima se može naučiti puno zanimljivosti o hispanskoj kulturi. Svakako preporučujem!


Maja Kosanović, knjižničarka:

iBuenos dias! Moram vam reć’ da sam jako, jako zadovoljna tečajem španjolskog kod vas! Završila sam A1 i trenutno sam na A2 razini – kod profe Luz iz Mexica! Mislim da je veliki plus što su u školi izvorni govornici, jer ne samo da je to bolje za učenje jezika, već saznamo toliko puno o kulturi i povijesti toliko privlačnoj i drugačijoj od naše. Ekipa je super, isto! Jesam spomenula koliko sam zadovoljna?  Hvala vam i vidimo se…već sutra!


Jan Ruk, profesor španjolskog jezika:

Mislim da je Instituto trenutno najbolji tečaj španjolskog jezika u Zagrebu kako zbog kvalitete (koju osiguravaju činjenicom da su im svi profesori izvorni govornici sa jakim lingvističkim “backgroundom”) tako i zbog profesionalizma.
Ja sam i sam profesor španjolskog jezika te sam nakon povratka iz Španjolske upisao napredni konverzacijski tečaj kako ne bih izgubio tečnost u govoru. Jako sam zadovoljan zato što tečaj zaista je napredan i grupa stvarno je sastavljena od ljudi koji iznimno dobro govore španjolski tako da možemo uživati u raspravama o najrazličitijim temama, raditi na jeziku, a pritom se dobro zabavljati.
Sve u svemu, ¡excelente!


Ana Kecerin, studentica pravnog fakulteta:

Ovo je prije svega za buduće učenike, a sadašnji će se složiti sa mnom da je Intituto de Español najbolja škola stranih jezika u Zagrebu i okolici! Krenimo od profesora, na čijim satovima nikad nije bilo dosadno, jezik se uči temeljito na zabavan i dinamičan način. Nadalje, sve radionice, događanja i fešte bile su spektakularne, nikako ih propustiti. Svi zaljubljenici španjolskog jezika i kulture pravac Draškovićeva 57!


Nika Ana Novak, profesorica;

Instituto de Español je najbolje mjesto koje možete zamisliti za učenje, usavršavanje i održavanje razine španjolskog jezika, u to se možete uvjeriti iz godine u godinu kao dugogodišnji polaznik poput mene! Imala sam sreću upoznati Lourdes León Malagón još kao lektoricu na studiju španjolskog jezika u Zagrebu i već mi se tada posebno svidio njezin pristup podučavanju i svakom studentu pojedinačno, pa sam se s veseljem priključila jednoj od grupa odmah nakon otvorenja Instituta. Tamo sam susrela još nekoliko kolegica koje su kao i ja završile studij španjolskog, ali ga ne koriste u poslu i zajedno iz semestra u semestar nastavljamo održavati razinu španjolskog koju smo stekle na studiju uz odlično pripremljene profesore izvorne govornike s kojima upoznajemo razne dijalekte i na ta način putujemo cijelim španjolskim govornim područjem. A pravo putovanje u Španjolsku omogućila mi je stipendija za učenje španjolskog u Valladolidu koju mi je Institut dodijelio dva puta dosad i oba putovanja su bila nezaboravna i obogatila me u svakom smislu, onom jezičnom i posebno osobnom – kroz nova prijateljstva koja redovito održavam i doživljaje kojih se uvijek rado sjećam. Zato i ove jeseni s nestrpljenjem očekujem početak novog semestra i novih pustolovina u učenju španjolskog!


Marina Mandić, profesorica francuskog jezika:

Ako želite naučiti španjolski i saznati iz prve ruke o kulturi zemalja španjolskog govornog područja, a pritom se i zabaviti, s ovom školom ne možete fulati!
Od profesora, metodologije, atmosfere na satu, individualnog pristupa, sve je na impresivnom nivou.
Bravo, samo tako nastavite!