Nagradna igra: 3×2 ulaznice za kino projekciju filma: Ego protiv Ega

Institut za španjolsku kulturu i jezik, daruje 3×2 ulaznice za španjolski film: EGO PROTIV EGA (Competencia Oficial) sa Penélope Cruz i Antonio Banderasom u glavnim ulogama.

Kako biste jedan osvojili trebate na našoj FB stranici: https://www.facebook.com/institutoespanol ispod objave o nagradnoj igri

u komentar označiti osobu koju želite povesti na kino predstavu te napisati koja je prva rečenica koju ste naučili na španjolskom jeziku.

Prva tri komentara sa najviše lajkova nagrađujemo.

  • Igramo se do petka 08.04.2022. godine do 12.00 sati. 
  • Dobitnici ulaznica, ulaznice mogu iskoristiti u Blic Cinestar Branimir. 
  • Nakon proglašenja dobitnika, dobitnici su dužni javiti se Institutu sa svojim podatcima (puno ime i prezime te datum kada žele pogledati projekciju filma). Ulaznice za projekciju će ih čekati na blagajnama kina. 

Institut za španjolsku kulturu i jezik u suradnji s Editus distibucijom Vam predstavlja

španjolski film: EGO PROTIV EGA (Competencia Oficial) sa Penélope Cruz i Antonio Banderasom u glavnim ulogama.

Penélope Cruz i Antonio Banderas ponovno zajedno na velikom ekranu

Official Competition (Competencia oficial) nova je španjolska komedija u kojoj glavne uloge imaju Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez

Svjetska premijera održana je na filmskom festivalu u Veneciji i film je bio dobro primljen od publike. U nadi da ostavi svoj trag, milijarder odluči snimiti film. No, to ne može sam pa zaposli dobitnicu Zlatne palme, redateljicu Lolu Cuevas (Penélope Cruz). Zvijezde tog filma su Hollywoodski miljenik Félix Rivero (Antonio Banderas) i radikalni kazališni glumac Iván Torres (Oscar Martínez). Obojica su neizmjerno talentirani, ali i umišljeni, što ih sprječava da međusobno surađuju. Kako se snimanje filma približava Lola im zadaje serije sve maštovitijih izazova u nadi da će ih to naučiti poniznosti i mirnoj suradnji.

Moraju sjediti ispod glomaznog kamena, ili zavezani na stolce gledati kako im ona uništava nagrade.

Offical Competition je film o snimanju filma koji samog sebe ne shvaća previše ozbiljno te dopušta zbijanja šala na svačiji račun. U njemu zanosna Cruz nosi komične riđe kovrče te se sigurno dobro zabavila oponašajući manire velikih autora s kojima je do sad surađivala. 

Režiju potpisuju Mariano Cohn i Gastón Duprat, koji su zajedno sa Andrés Duprat napisali scenarij. A zvijezde filma, Cruz Banderas i Martínez stoje kao izvršni producenti.

U kinima od 24.03.

GLUMCI: Penelope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez

REŽIJA: Mariano Cohn i Gastón Duprat

SCENARIJ: Mariano Cohn, Gastón Duprat I Andrés Duprat

PRODUCENTI: Jaume Roures

IZVRŠNI PRODUCENTI: Penelope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez

ŽANR: Komedija/drama

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Author: Institut za španjolsku kulturu i jezik

Share This Post On