Humanitarna akcija: Neka Božić bude svima

Institut za španjolsku kulturu i jezik u suradnji sa humanitarnom udrugom pod nazivom FB humanitarci Zagreb i ove godine sudjeluje u humanitarnoj akciji u kojoj je cilj skupiti osnovna sredstva za život nekoliko obitelji sa malom djecom.

U sklopu te akcije u Institutu bit će postavljena košara u koju naši članovi i svi ostali ljudi dobre volje mogu dati svoj prilog.

Prilog mogu biti isključivo prehrambeni, higijenski proizvodi (wc papir, sapun itd..) i igračke koji su tim obiteljima najpotrebniji.

Osim osnovnih prehrambenih proizvoda skupljat ćemo i prehrambene proizvode vezano za Božićne blagdane kao što su bademi, lješnjaci, rum, mak, šećer u prahu, suhi kvasac, prašak za pecivo, čokolade za kuhanje, čokolade u prahu, brašno i slično. Onim najmlađima želimo omogućiti slatkiše i pokoju novu igračku (uzrast djece je od 10 mjeseci do 10 godina). Pozivamo Vas da se odazovete akciji i zajedno sa Institutom uljepšate Božić nekoliko obitelji sa djecom.

Akcija prikupljanja priloga trajat će od 15.11.2017. do 10.12.2017.godine.

Svi koji žele, mogu svoj prilog ostaviti u prostorijama Instituta gdje će biti, kao i svake godine postavljena kutija za priloge.

Unaprijed zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Author: Institut za španjolsku kulturu i jezik

Share This Post On