Zašto odabrati nas?

zastava


Nećemo ti dati 10 razloga za učenje španjolskog s nama, već samo jedan: stručnjaci smo u onome što radimo. Ako želiš učiti španjolski, zašto ne ići u centar koji posvećuje sve svoje resurse isključivo podučavanju ovog jezika i njegovih kultura?

Lingvistika je znanost koja proučava strukturu jezika i kako je naš um procesuira. Lingvistika primijenjena podučavanju drugog jezika istražuje kako se uči strani jezik. Ta saznanja tada treba primijeniti na svaki jezik. Pristup ili metodologiju uvijek treba prilagoditi strukturi svakog jezika te također uzeti u obzir materinji jezik učenika. Stoga se učenje španjolskog kao stranog jezika razlikuje od učenja engleskog, francuskog itd. Zbog svega toga, centar specijaliziran za jedan jezik najbolji je način da se taj jezik uspješno savlada.

U Institutu za španjolski bit ćeš uvučen u latino atmosferu od trenutka kad nazoveš na telefon i netko ti odgovori s ¿hola? ili se popneš do našeg ureda, vidiš da se pozdravljamo s dva poljupca i čavrljamo na španjolskom.

U stalnom kontaktu s nastavnikom koji je i izvorni govornik španjolskog, imat ćeš priliku upoznati hispanske kulture kroz mnoge aktivnosti koje se organiziraju tijekom cijele školske godine, unutar i izvan naših objekata. Za više informacija o našim izvannastavnim aktivnostima, kliknite ovdje.