Partneri

Postoji određeni broj institucija, tvrtki i pojedinaca koje su prepoznale ono što radimo i u tome nas pomažu… To su naši partneri…


Si deseas obtener información sobre esta sección en español, no dudes en ponerte en contacto con nosotros en info@institutoespanol.com.hr  y estaremos encantados de atenderte.


DJEČJI VRTIĆ ŠARENA LOPTICA 

partneri

Svakom roditelju i djetetu želimo toplu dobrodošlicu i nadamo se da je ovo početak veselog i aktivnog druženja i zajedničkog rasta.

Mi smo sportsko-engleski vrtić, što znači da vježbamo svaki dan uz stručno vodstvo diplomiranog kineziologa, dva puta tjedno plivamo na prekrasnom dječjem bazenu u neposrednoj blizini vrtića i dio dana govorimo engleski jezik. To dakako nije sve. Tu su i naše vedre i iskusne odgajateljice koje nas paze i maze ali svašta uče uz priče i pjesme.

Krajnji rezultat našeg druženja kroz vrtićku godinu ovisit će naravno i o doprinosu svakog člana odnosno angažmanu i kooperativnosti svake obitelji. U našem vrtiću djeca, odgajatelji, treneri i roditelji surađuju i druže se na izletima, sportskim igrama, i raznim radionicama. Ovdje u veseloj atmosferi i s poštovanjem njegujemo jedinstvenost svakog djeteta.

Kroz rad s djecom neprestano se podsjećamo na velike i važne lekcije koje mali ljudi imaju za nas. Gledamo kako svojim malim-velikim umovima, maštom i srcem čine avanturu od svakog trenutka dok se smiju, igraju i rastu nama pred nosom.

Svjesni smo privilegije koju ovaj posao donosiponekad biti u prilici vidjeti svijet očima djetetato je nešto sasvim posebno.. 

Posjetite našu web stranicu!


VIDI ME WEB SHOP

Specijalizirana tvrtka za tiskanu vizualnu promociju.

Uredite zidove i staklene površine interijera i stvorite ugodan i funkcionalan ambijent.

Ispričajte svoju priču kroz prostor i istaknite svoje poslovne vrijednosti. Pohvalite se svojim postignućima i upoznajte ih sa ciljevima za budućnost.

Nije veliki pothvat urediti interijer.

Slika na platnu, zidna ili podna naljepnica, tapete ili 3D slova od foreksa jednostavno će podići ambijent i učiniti prostor ugodnim, funkcionalnim i reprezentativnim.
Uz naše iskustvo, ne morate sami krenuti u taj pothvat – savjetovat ćemo vas, dobro izmjeriti, vizualno prikazati željeni rezultat i kvalitetno i brzo urediti prostor. Ako vam treba nepresušan izvor fotografija i uzoraka koje možete koristiti kod uređenja prostora, inspirirajte se i odaberite iz naše velike baze fotografija.

Na web shopu svi članovi Instituta ostvaruju 20% popusta kao privatne osobe uz predočenje članske iskaznice.

Posjetite našu web stranicu!


BUSTAN BAR

Varšavska 8, 10000 Zagreb

Nudi specijalne koktele, Craft piva, spektar posebnih kava i još puno iznenađenja o kojem će vam njihovo osoblje vrlo rado pričati…

Na svojoj terasi koja se nalazi u centru grada, skrivena od pogleda ljudi,  prihvaćaju i kućne ljubimce.

Članovima Instituta uz predočenje članske iskaznice odobrava 15% popusta na sva pića iz cjenika. Popust se ne odnosi na akcijske cijene koje su već dodatno snižene više od 15%.

Radno vrijeme: svaki dan od 08.00-00.00.h.

Posjetite našu web stranicu!


UN RESPIRO FLAMENCO ŠKOLA FLAMENCO PLESA 

Školu flamenca 2012. godine pokrenula je hrvatska plesačica Andrea Lolić. Cilj škole je, kroz tečajeve, nastupe i ostala događanja, širiti flamenco kulturu i pozitivan duh flamenca u Hrvatskoj.

U školu pozivamo sve koje privlači duh flamenca i koji vole španjolsku kulturu, a članovima Instituta, uz predočenje članske iskaznice dajemo 15% popusta.

Pronađite nas na adresi Savska Cesta 120 ili nam se obratite putem maila: unrespiro.flamenco@gmail.com

Posjetite našu web stranicu.


A NULA KOPIRAONApartneri

Nudimo usluge fotokopiranja i printanja malih i velikih formata u boji i crno-bijeloj tehnici na različitim vrstama papira od običnih 70g , foto papira, slikarskog platna te papira različitih boja i gramatura, uvezivanje dokumentacije u spiralni, žičani, termalni i tvrdi uvez, skeniranje dokumentacije, najam fotokopirnih uređaja, servis i prodaju uredske opreme.

Svim članovima Instituta za španjolsku kulturu i jezik odobravamo 20% na izradu slika na platnu dimenzija 60×40 cm.

Posjetite našu web stranicu!


CITY WELLNESS CENTERpartneri

Ritam wellnessa u centru grada

Topla svjetlost u ugodnosti prostora city wellness centra, relaksirajući zvuk vode i opijajući miris bogatstva eteričnih ulja privući će vas u čari ovog gradskog spa i wellness utočišta. U samom središtu Zagreba, u Draškovićevoj ulici na broju 47 skriva se mjesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite vremena za sebe i svoje zdravlje. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svjetske standarde, svrstava se u kategoriju savršenog gradskog SPA centra.

Svim članovima Instituta za Španjolsku kulturu i jezik odobravamo 20% popusta na sve programe vježbanja i tretmane.

Posjetite našu web stranicu!


FUNDACIÓN DE LA LENGUA ESPAÑOLApartneri

La Fundación de la lengua Española je privatna ustanova čiji je osnovni cilj promicanje španjolske kulture i jezika u zemljama u kojima španjolski nije službeni jezik.


Članske iskaznice

Posted by on 15:53 in Novosti, Partneri | 0 comments

Članske iskaznice

Dragi članovi, sadašnji i budući, kao što mnogi od Vas već znaju, članom Instituta može postati svaka fizička osoba ili pravna osoba. Kako biste postali članom Instituta, potrebno je doći osobno u Institut za španjolsku kulturu i jezik za vrijeme radnog vremena referade i zatražiti prijavnicu za članstvo. Nakon što popunite prijavnicu za članstvo, bit će Vam uručena i članska iskaznica. Fizičke osobe članstvom u Institutu, za vrijeme trajanja članstva imaju pravo na: Besplatan tečaj španjolskog jezika, sukladno vrsti i trajanju odabranog...

read more