Partneri

Postoji određeni broj institucija, tvrtki i pojedinaca koje su prepoznale ono što radimo i u tome nas pomažu… To su naši partneri…


Si deseas obtener información sobre esta sección en español, no dudes en ponerte en contacto con nosotros en info@institutoespanol.com.hr  y estaremos encantados de atenderte.


DJEČJI VRTIĆ ŠARENA LOPTICA 

partneri

Svakom roditelju i djetetu želimo toplu dobrodošlicu i nadamo se da je ovo početak veselog i aktivnog druženja i zajedničkog rasta.

Mi smo sportsko-engleski vrtić, što znači da vježbamo svaki dan uz stručno vodstvo diplomiranog kineziologa, dva puta tjedno plivamo na prekrasnom dječjem bazenu u neposrednoj blizini vrtića i dio dana govorimo engleski jezik. To dakako nije sve. Tu su i naše vedre i iskusne odgajateljice koje nas paze i maze ali svašta uče uz priče i pjesme.

Krajnji rezultat našeg druženja kroz vrtićku godinu ovisit će naravno i o doprinosu svakog člana odnosno angažmanu i kooperativnosti svake obitelji. U našem vrtiću djeca, odgajatelji, treneri i roditelji surađuju i druže se na izletima, sportskim igrama, i raznim radionicama. Ovdje u veseloj atmosferi i s poštovanjem njegujemo jedinstvenost svakog djeteta.

Kroz rad s djecom neprestano se podsjećamo na velike i važne lekcije koje mali ljudi imaju za nas. Gledamo kako svojim malim-velikim umovima, maštom i srcem čine avanturu od svakog trenutka dok se smiju, igraju i rastu nama pred nosom.

Svjesni smo privilegije koju ovaj posao donosiponekad biti u prilici vidjeti svijet očima djetetato je nešto sasvim posebno.. 

Posjetite našu web stranicu!


UN RESPIRO FLAMENCO ŠKOLA FLAMENCO PLESA 

Školu flamenca 2012. godine pokrenula je hrvatska plesačica Andrea Lolić. Cilj škole je, kroz tečajeve, nastupe i ostala događanja, širiti flamenco kulturu i pozitivan duh flamenca u Hrvatskoj.

U školu pozivamo sve koje privlači duh flamenca i koji vole španjolsku kulturu, a članovima Instituta, uz predočenje članske iskaznice dajemo 15% popusta.

Pronađite nas na adresi Savska Cesta 120 ili nam se obratite putem maila: unrespiro.flamenco@gmail.com

Posjetite našu web stranicu.


A NULA KOPIRAONApartneri

Nudimo usluge fotokopiranja i printanja malih i velikih formata u boji i crno-bijeloj tehnici na različitim vrstama papira od običnih 70g , foto papira, slikarskog platna te papira različitih boja i gramatura, uvezivanje dokumentacije u spiralni, žičani, termalni i tvrdi uvez, skeniranje dokumentacije, najam fotokopirnih uređaja, servis i prodaju uredske opreme.

Pronađite nas na adresi Srednjaci 3, Zagreb ili nazovite na +385 1 7897 055… ili pošaljite mail na:  anula@anula.hr. Radno vrijeme je pon-pet: 08 – 20 ili sub: 08 – 13

Svim članovima Instituta za španjolsku kulturu i jezik odobravamo 20% na izradu slika na platnu dimenzija 60×40 cm.

Posjetite našu web stranicu!


CITY WELLNESS CENTERpartneri

Ritam wellnessa u centru grada

Topla svjetlost u ugodnosti prostora city wellness centra, relaksirajući zvuk vode i opijajući miris bogatstva eteričnih ulja privući će vas u čari ovog gradskog spa i wellness utočišta. U samom središtu Zagreba, u Draškovićevoj ulici na broju 47 skriva se mjesto koje odiše harmonijom i poziva Vas da izdvojite vremena za sebe i svoje zdravlje. Prostor koji svojom funkcionalnošću zadovoljava sve svjetske standarde, svrstava se u kategoriju savršenog gradskog SPA centra.

Svim članovima Instituta za Španjolsku kulturu i jezik odobravamo 20% popusta na sve programe vježbanja i tretmane.

Posjetite našu web stranicu!


FUNDACIÓN DE LA LENGUA ESPAÑOLApartneri

La Fundación de la lengua Española je privatna ustanova čiji je osnovni cilj promicanje španjolske kulture i jezika u zemljama u kojima španjolski nije službeni jezik.


Članske iskaznice

Posted by on 15:53 in Novosti, Partneri | 0 comments

Članske iskaznice

Dragi članovi, sadašnji i budući, kao što mnogi od Vas već znaju, članom Instituta može postati svaka fizička osoba ili pravna osoba. Kako biste postali članom Instituta, potrebno je doći osobno u Institut za španjolsku kulturu i jezik za vrijeme radnog vremena referade i zatražiti prijavnicu za članstvo. Nakon što popunite prijavnicu za članstvo, bit će Vam uručena i članska iskaznica. Fizičke osobe članstvom u Institutu, za vrijeme trajanja članstva imaju pravo na: Besplatan tečaj španjolskog jezika, sukladno vrsti i trajanju odabranog...

read more