Instituto de Español

spain

Institut za španjolsku kulturu i jezik, Instituto de Español, osnovan je od strane specijaliziranih profesora izvornih govornika koji konstantno sudjeluju u kulturnim aktivnostima vezanim za zemlje španjolskog govornog područja.

Nudimo Vam da pobliže upoznate našu kulturu i jezik u dinamičnom i interaktivnom okruženju.

Svi su naši profesori službeni D.E.L.E. ispitivači (D.E.L.E. je jedini službeni, međunarodno priznati certifikat za španjolski jezik u svijetu).

Za detaljne informacije o našim profesorima posjetite kategoriju naš tim.

Nudimo Vam na izbor stupnjeve od A1 do C2 uživo i online prema zajedničkom europskom referentnom sustavu za jezike. Opise stupnjeva možete pročitati u kategoriji tečajevi.

Svaka grupa u prosjeku ima 8 polaznika, a kako bismo garantirali potrebnu interakciju, ograničavamo ih na maksimalno 10 studenata.

Za sve tvrtke i obrte, pripremili smo cjelokupni program tečajeva po mjeri (opći tečaj za tvrtke i obrte, specijalistički tečaj, konverzacijski tečaj, intenzivni tečaj, individualni tečaj itd.) kako bismo razvili i unaprijedili njihovo poslovanje.

Institut za španjolsku kulturu i jezik svim svojim članovima nudi besplatno testiranje znanja od strane naših službenih D.E.L.E. ispitivača pri prijavi za posao ili stipendiju.

Također, svaki član može zatražiti pomoć u vidu pregleda i ispravka napisanog životopisa i/ili motivacijskog pisma na španjolskom jeziku.

Pohađanjem tečajeva uvidjet ćete da se španjolski može učiti i kroz povijest, umjetnost, glazbu i ples, u što se možete uvjeriti na besplatnim radionicama koje pripremamo u suradnji s našim prijateljima iz raznih dijelova svijeta specijaliziranim u različitim područjima.

Još jedna od mogućnosti da u stvarnom životu primijenite sve što ste naučili s nama, jest da prisustvujete okupljanjima i tulumima koje organiziramo, a na koje pozivamo i izvorne govornike koji žive u Zagrebu.

Naši polaznici mogu koristiti i mogućnost online konzultacija s profesorima, preporuke pri putovanju u zemlje španjolskog govornog područja, kada su u pitanju godišnji odmori ili ljetne škole španjolskog jezika (smještaj, običaji, najpovoljnije opcije putovanja itd.), i to sasvim besplatno.

Polaznicima omogućujemo i besplatno sudjelovanje na tečajevima ponavljanja semestra, besplatne konzultacije i pomoć kontrolnog profesora, individualan pristup te ponavljanje prošlog stupnja na brzim intenzivnim tečajevima.

Na kraju godine, nagrađujemo naše najbolje polaznike sa stipendijom u trajanju od dva tjedna za učenje španjolskog u Španjolskoj! Centar za jezike koji smo izabrali nalazi se u Valladolidu, priznat je od strane Instituta Cervantes i sveučilišta u Salamanci (najstarijeg i najprestižnijeg sveučilišta u Španjolskoj).

S namjerom spajanja kultura zemalja španjolskog govornog područja i hrvatske kulture organiziramo i tečajeve hrvatskog jezika za sve izvorne govornike sa španjolskog govornog područja koji žive u Zagrebu. Tečaj vodi diplomirani profesor s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Institut za španjolsku kulturu i jezik brine se za svakog polaznika koji želi ostvariti tandem suradnju te upoznaje svoje polaznike s izvornim govornicima iz španjolskog govornog područja koji žive u Zagrebu. Cilj tandem susreta je da oba sudionika unaprijede svoje znanje stranog jezika te da se upoznaju s drugačijim životnim navikama i kulturnim običajima kroz neformalne susrete.

Sve obavijesti o događanjima vezano za radionice, seminare, kulturalna i zabavna događanja, gastronomske radionice, recepte, tečajeve, tulume itd. možete primati direktno na Vaš mail zahvaljujući newsletteru kojeg izrađujemo svaki mjesec samo za Vas.

Prijavite se -ovdje-.

Nudimo Vam najbolje kvalificirane profesore, izvorne govornike, koji jednostavno vole svoj posao.

Author: Institut za španjolsku kulturu i jezik

Share This Post On